Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lada Niva facelift, cu faţă inspirată de la Toyota RAV4? Cât de adevărate sunt pozele-spion?

3 Decembrie 2020 - 09:08
Ilie Toma
De ceva timp, uzina Avto-VAZ din Rusia şi-a recăpătat drepturile asupra modelului Niva, nu în forma sa clasică, ci în forma produsă de Chevrolet, numită Chevrolet Niva.
În imagine: Chevrolet Niva, în versiunea sa de producţie din ultimii ani

Adevărul e că mai mulţi ani în urmă, când AvtoVAZ era în probleme financiare mari, aceştia au decis să vândă marca comercială Niva celor de la GM, dar şi dreptul ca aceştia să producă un model derivat, mai puţin de offroad, care să poartă numele de Chevrolet Niva. Niva cea adevărată şi clasică a continuat să fie produsă la AvtoVAZ, doar că ea se numea, oficial, Lada 4x4, nu Niva.

Acum, odată cu revenirea mărcii Niva şi a modelului gândit de cei de la Chevrolet sub aripa AvtoVAZ, producătorul rus a anunţat că va opera un facelift major pentru acest model, iar pasionaţii auto din Rusia deja sunt nerăbdători să anticipeze cum va arăta noul model, redesenat de VAZ. Într-atât de nerăbdători, încât s-au găsit repede doritori de a profita de interesul publicului, generând imagini spion false, prin care ar pretinde că anume aşa va arăta viitoarea Lada Niva.
Una din aceste imagini false este şi cea de mai sus, care are o faţă vădit inspirată de la actuala Toyota RAV4. Cei care au modificat imaginea nu s-au obosit nici măcar să schimbe textura plasei calandrului, or, chiar şi un producător nu foarte talentat în ale designului sofisticat precum AvtoVAZ nu şi-ar permite, probabil, să copie atât de deschis un model curent din zilele noastre.
Aşadar, ceea ce se vede în aceste zile în asemenea imagini, dar şi alte pseudo-imagini de interior sau ale compartimentului motor nu sunt decât doar nişte falsuri, care se pot răspândi cu viteza luminii în această epocă a online-ului fulgerător. Adevăratul model, probabil, se află încă la o distanţă bună de la a avea designul definitivat şi gata pentru a fi prezentat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter