Logan cu bară de Vesta: a fost publicată prima imagine oficială cu Lada Largus facelift

14 Decembrie 2020, 12:21
Denis Godorozea
Ruşii de la AvtoVAZ au publicat prima imagine oficială cu versiunea actualizată a break-ului Lada Largus în varianta sa actualizată. Zvonuri despre facelift-ul unui dintre cele mai accesibile modele din gama Lada au apărut cu multe luni mai devreme, or până în prezent Largus comercializat cu emblema Lada în Rusia nu este nimic altceva decât un Logan MCV de primă generaţie.
Actualizarea de mijloc de carieră este menită să îmbunătăţească poziţiile break-ului pe piaţa din Rusia, dar şi să-i modernizeze aspectul exterior în conformitate cu limbajul stilistic actual al mărcii. Astfel, Largus a beneficiat de blocuri optice faţă modificate, cu design apropiat de cele ale lui Logan de generaţia a doua, dar şi o bară de protecţie frontală cu decor specific actualelor XRAY şi Vesta, aşa-numitul X-Face.

În prima imagine oficială break-ul este surprins în versiunea Cross, ce prevede elemente de protecţie din plastic nevopsit pe partea inferioară a caroseriei şi o gardă la sol mai generoasă, comparabilă cu garda unui SUV. Posteriorul, însă, nu a fost dezvăluit, iar din ceea ce vedem în prima imagine putem anticipa că acolo nu vor exista prea multe modificări şi Largus va menţine blocurile posterioare de Logan MCV de primă generaţie. De altfel, nu vor exista nici prea multe modificări de ordin tehnic.
0
7,980
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!