Noile hibride Skoda vor ajunge în flota serviciilor de urgenţă din Marea Britanie

16 Decembrie 2020, 13:02
Denis Godorozea
Skoda anunţă că noile hibride cehe vor ajunge în flotele serviciilor de intervenţie urgentă din Marea Britanie. Este vorba despre modelele Superb şi Octavia cu propulsie electrificată, dar şi sportiva Octavia RS iV, ce vor fi utilizate de pompieri, medici şi poliţişti. Imagini cu modelele adaptate noilor sarcini au fost publicate pe reţelele de socializare.
Astfel, constructorul din Mlada Boleslav rămâne a fi printre principalii furnizori de vehicule pentru serviciile speciale din Regatul Unit, iar acum cu acest scop au fost pregătite cele mai noi modele electrificate din gama cehilor, precum Superb şi Octavia. În imagini cele două sunt rezervate pompierilor şi serviciilor de asistenţă medicală urgentă.
Pentru poliţie, însă, este rezervată hibrida Octavia RS iV, cu substrat tehnic unificat cu noua generaţie Volkswagen Golf GTE. Maşina va face parte din flota vehiculelor de intervenţie rapidă pe şosele, acolo unde patrulele simt nevoia de performanţe îmbunătăţite pentru a urmări şoferii nedisciplinaţi. Amintim că în varianta respectivă, Skoda Octavia RS pune la dispoziţia şoferului 245 CP datorită sistemului compus din benzinarul turbo de 1.4 litri în tandem cu un motor electric. RS iV poate atinge viteza de 100 km/h în 7 secunde, dar în acelaşi timp răspunde normelor de poluare mai severe şi este capabilă să ruleze electric până la 62 kilometri.
0
1,193
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!