Noul cafe racer italian: a fost lansat noul Moto Guzzi V7

14 Decembrie 2020, 15:14
Ilie Toma
Moto Guzzi V7 e una din cele mai adorate motociclete italiene, cu o istorie de-a dreptul legendară în spate. Iar ipostaza modernă era una demnă de a continua istoria predecesoarelor sale într-o nouă epocă. Acum, însă, a venit momentul lansării unei noi generaţii de Moto Guzzi V7 în Italia.
Acum câteva luni noi publicasem un reportaj despre singurele două Moto Guzzi din Moldova la acea vreme, care erau de model V7, în ipostaza modernă. Astăzi, hai să aruncăm o privire şi spre noua generaţie Moto Guzzi V7.
Noul model s-a lansat iniţial în două versiuni V7 Stone şi V7 Special, ambele propulsate de acelaşi motor, dar distinse prin stil, accente de design şi spiritele de clienţi spre care ţintesc.
Foto: Moto Guzzi V7 Stone (stânga) şi Moto Guzzi V7 Special (dreapta)

V7 Stone e modelul mai minimalist, mai focusat spre esenţă, dar nu ezită să folosească elemente mai moderne, de genul farului full LED cu lumină de zi sau a cadranelor de bord digitale.
V7 Special, pe de altă parte, e mai focusat spre stilul retro, puritan, şi vine cu ceasuri analogice şi un design care să evoce şi mai mult istoria legendară a modelului.
Ambele modele au beneficiat de un nou motor în gama Moto Guzzi. E tot un V2, dar are o cilindree mai mare, de 850 cm cubi. Dezvoltă mai multă putere decât motorul predecesorului, acum noul Moto Guzzi V7 beneficiind de 65 CP la 6,800 rpm şi 73 Nm la 5,000 rpm.
Noua motocicletă a păstrat poziţionarea clasică a motorului său, dar a primit un cardan mai gros şi o roată spate mai lată. De asemenea, roata este acum menajată de două amortizoare Kayaba mai robuste, din câte menţionează creatorii săi.
Cel mai important, însă, e că italienii de la Moto Guzzi ne asigură de acelaşi caracter de V7 de care s-au îndrăgostit oamenii din întreaga lume — manevrabilitate similară, sunet al motorului similar, plăcere în condus cel puţin egală şi un preţ încadrat în aceleaşi limite decente ca şi predecesorul său.
0
1,665
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!