Nu aţi vrea să-l vedeţi pe Moşul venind cu acest UAZ rusesc

28 Decembrie 2020, 14:04
Denis Godorozea
Ruşii de la UAZ continuă să şocheze publicul cu comunicatele de presă. După ce au anunţat lansarea offroader-elor lor pe piaţa americană la preţ de Ford Bronco, ruşii prezintă imagini cu un UAZ-452, supranumit Buhanka, într-o interpretare specială, dedicată sărbătorilor de iarnă şi... Moşului. Din fericire, însă, această creaţie va ajunge doar în posesia Moşului rusesc şi doar în oraşul Omsk.
Maşina a primit un decor exterior specific, astfel încât nu va putea trece neobservată pe străzile iernatice ale Omskului. Caroseria este vopsită într-o nuanţă, zic ruşii, aurie, cu decor specific alb-roşu. Mai mult ca atât, aceasta se va face auzită din depărtări, or pe exterior maşina este echipată cu câteva difuzoare, din care să răsune cântecele de sărbători.
În spatele cabinei s-a situat un compartiment dedicat Moşului, unde acesta va primi copiii din oraş pentru a le înmâna cadouri. Interiorul a fost ornamentat asemenea unei colibe din poveşti, cu pereţi de lemn, pom de Crăciun, cutie pentru scrisori şi cadouri. Potrivit autorilor proiectului, interiorul a fost gândit de un designer local şi este absolut original — aşa ceva nu va mai putea fi văzut în alte oraşe. Probabil, spre bucuria copiilor...
"Casa" mobilă a Moşului va rula pe străzile oraşului Omsk între 26 decembrie şi 10 ianuarie (ruşii sărbătoresc Crăciunul în 7 ianuarie). Moşul va interacţiona cu copiii, însă într-un regim mai limitat în contextul situaţiei pandemice.
0
1,196
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!