Poliţia germană a oprit un bărbat care a condus timp de 40 de ani fără permis de conducere

11 Decembrie 2020, 11:41
Denis Godorozea
Un caz incredibil a fost depistat de poliţia germană săptămâna aceasta. Oamenii legii au oprit o maşină în apropiere de oraşul Trier din Vestul Germaniei pentru verificări de rigoare. Dar când au solicitat permisul de conducere, şoferul le-a invocat că nu-l are la moment şi le-a oferit un act care constata că şoferul şi-ar fi prezentat permisul într-o altă secţie de poliţie. Actul, însă, a fost fals.
În urma verificărilor poliţia a constatat că bărbatul de 67 ani nu deţine vreun permis de conducere şi, mai mult ca atât, conduce automobile fără vreun permis de 40 de ani! Acesta le-a mai comunicat oamenilor legii că a şi activat o perioadă într-o companie de livrări, tot fără permis.

Potrivit DW, conducerea mijloacelor de transport fără permis de conducere este o încălcare extrem de gravă în Germania, iar încălcarea prevede chiar şi pedeapsă cu închisoarea cu confiscarea automobilului. Deocamdată nu se cunoaşte ce pedeapsă va suferi vârstnicul ingenios, dar şi motivul din care nu a încercat să obţină un permis de conducere pe cale oficială în cele 4 decenii.
0
2,711
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!