Surse: Apple nu a renunţat la proiectul propriului automobil! Acesta ar putea debuta în 2021

21 Decembrie 2020, 14:44
Denis Godorozea
Presa occidentală a intrat în posesia unor informaţii incendiare, conform cărora Apple nu doar nu a renunţat la ideea lansării unui propriu electromobil, dar şi continuă cercetările în acest sens, proiectul fiind la etapele finale de dezvoltare. Sursele anticipează că debutul primului automobil al gigantului american ar putea avea loc în luna septembrie a anului viitor.
Informaţiile au fost distribuite de publicaţia MacRumors cu referire la câţiva furnizori de componente din Taiwan, printre care companii precum Heda, BizLink-KY, Heqin şi Tomita. Surse din interiorul acestor firme au anunţat că urmează să crească producţia de componente destinate electromobilului Apple, pentru a le furniza începând cu anul viitor, astfel încât electromobilul să fie gata pentru primele prezentări în cea de-a doua jumătate din 2021.

Amintim că anterior se anunţa că Apple pregăteşte un prim electromobil de producţie proprie, care să fie echipat şi cu un sistem de condus complet autonom. În 2017 compania americană a accesat permisiunea autorităţilor statului California pentru teste pe drumurile publice cu propriile prototipuri, însă acestea nu au căzut niciodată prada "spionilor" auto. Ulterior, însă, în mediul online au fost distribuite informaţii că Apple ar fi renunţat la propriul electromobil, urmând să dezvolte doar un sistem de pilot automat care să fie oferit granzilor industriei auto.
Ei bine, deocamdată Apple nu a venit cu nici un strop de informaţii oficiale pe marginea acestor zvonuri, dar cert este că americanii nici nu neagă informaţiile apărute în presă. Voi ce ziceţi de un asemenea produs Apple?
0
1,411
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!