Tuning bulgăresc pentru o Tesla Model X, făcut de Crăciun la comanda unei soţii pentru soţul său

21 Decembrie 2020, 20:21
Ilie Toma
Atelierul bulgar Vilner Garage ne-a mai impresionat în repetate rânduri cu proiecte îndrăzneţe de tuning, care vizau cele mai diverse automobile, or, cei de la Vilner modifică mai ales partea estetică şi mai ales interioare. Acum bulgarii îşi prezintă cu mare mândrie noua lor creaţie — primul lor tuning pentru o ditamai Tesla Model X!
Tot proiectul a fost realizat la comanda unei soţii, ca o surpriză de Crăciun pentru soţul său, mare amator de maşini şi de călătorii la drum lung. Aceasta s-a tot întrebat ce surpriză ar putea să-i pregătească soţului, care să fie şi consistentă, şi cu adevărat neaşteptată. Aşa că anume ea s-a adresat la cei de la Vilner, punând la cale un pretext pentru a livra maşina la atelier fără ştirea soţului, cam cum se întâmplă la emisiunile celor de la National Geographic.
Cei de la Vilner au modificat substanţial interiorul. Tot plafonul e acoperit acum cu Alcantara. Scaunele sunt acum mult mai profilate şi sunt acoperite cu piele perforată, având şi suporturi laterale necesare pentru performanţa maşinii. Pe planşa de bord au apărut inserţii de carbon, inserţii de piele roşii şi cusături roşii contrastante. Şi trebuie să recunoaştem că tabloul final e foarte iscusit şi armonios realizat, nu-i aşa?
Întâi, după câteva săptămâni de muncă, a venit soţia să vadă rezultatul final. Cei de la atelier erau îngrijoraţi să nu fi exagerat cu creativitatea şi ei să nu-i fie pe plac maşina finală. Dar la vederea maşinii, comanditara a exclamat de fascinaţie. Cu un zâmbet larg de fericire, femeia a plecat acasă, să pună cadoul în curte, sub brad.
Peste câteva zile, Tesla a reapărut în faţa atelierului. La volan, de data aceasta, se afla soţul. Cei de la atelier s-au gândit la ce putea fi mai rău — probabil cadoul nu e pe gustul soţului. Dar, când acesta a coborât din maşina sa electrică, pe faţa lui se putea citi doar gratitudine. Venise să le spună cât de mult admiră ceea ce au făcut şi să le mulţumească pentru complicitatea la surpriza soţiei sale. Deschisese cadoul un pic mai devreme, dar fascinaţia a ceea ce a descoperit îi va ţine cu siguranţă până după sărbătoarea de Crăciun.
0
2,562
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!