Un adolescent din Ucraina a răpit 3 maşini într-o noapte şi le-a avariat pe toate

2 Decembrie 2020, 13:26
Denis Godorozea
Un adolescent de doar 14 ani din Regiunea Harkiv, Ucraina, timp de o noapte a reuşit să răpească 3 automobile, dar spre nenorocul său, le-a avariat pe toate. Reţinut de poliţie, tânărul le-a comunicat oamenilor legii că pur şi simplu a vrut să se înveţe să şofeze.
În această ordine de idei, minorul a furat iniţial un UAZ-452, numit Buhanka. Dar prima aventură a fost mult prea scurtă şi în doar câţiva metri monovolumul sovietic a fost avariat de gardul gospodăriei din care fusese răpit. Ulterior băiatul a pus ochiul pe o Lada 4x4 cu o remorcă ataşată. De această dată "şoferul" începător a reuşit să meargă ceva mai mult, dar într-un final a avariat offroader-ul de un copac, unde l-a şi abandonat. Culmea este că nici după două încercări eşuate adolescentul nu a renunţat să încerce, ultimul automobil furat fiind un Volkswagen Transporter T4, dar şi de această dată aventura s-a încheiat cu un accident.
Despre cazul incerdibil a relatat poliţia ucraineană, care investighează cazul, dar oamenii legii nu au precizat cum tânărul a reuşit să pornească cele trei maşini, dacă ar fi utilizat cheile sau a găsit vreo metodă ingenioasă de a porni motorul, inspirat de filme. Pentru această infracţiune, însă, tânărul ar putea ajunge după gratii pe un termen de până la 5 ani.
0
844
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!