Un grup de contrabandişti a fost arestat după ce s-a împotmolit în noroi cu Audi Q7 în România

30 Decembrie 2020, 09:24
Denis Godorozea
Un grup de infractori ce transportau un lot impunător de ţigări de contrabandă a fost reţinut de Poliţia de Frontieră din cadrul STPF Iaşi, STPF Botoşani şi STPF Darabani în România. Oamenii legii au depistat la bordul maşinii lor un număr total de 19,000 pachete de ţigări ilegale cu o valoare estimată la 266 mii lei româneşti, echivalentul a circa 54,560 euro!
Cea mai curioasă parte a acestei istorii pentru noi, pasionaţii auto, ţine de modul cum a fost depistat şi ulterior reţinut infractorul. Motivul este maşina cu care "afaceriştii" s-au angajat să transporte marfa ilegală. Este vorba despre un SUV Audi Q7, cel mai probabil de generaţie precedentă, care nu a făcut faţă noroiului şi a rămas împotmolit. Multiplele încercări de a ieşi din capcană nu s-au soldat cu succes, iar poliţiştii veniţi la faţa locului au şi depistat imediat încărcătura de peste 50 mii euro.
De altfel, poliţia a depistat grupul de infractori în momentul în care aceştia încărcau colete voluminoase la bordul maşinii, iar când au sesizat că au fost depistaţi, contrabandiştii au luat-o la sănătoasa, dar au rămas blocaţi cu SUV-ul german în noroi la doar 200 metri distanţă. Nu le-a reuşit, însă, să fugă nici măcar pe propriile picioare, or poliţiştii au tras câteva focuri de armă pentru a-i opri.
ţigările de contrabandă şi automobilul au fost reţinute de oamenii legii. Pe marginea cazului a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate persoanele implicate în grupul criminal. În comunicatul publicat de Poliţia de Frontieră din România nu a fost specificată ţara de origine a infractorilor şi mărfurilor ilegale, dar cert este că captura a fost realizată pe malul Prutului.
0
3,238
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!