Un nou model cu grile imense: BMW Seria 4 Gran Coupe îşi etalează formele

14 Decembrie 2020, 09:29
Denis Godorozea
Una dintre cele mai intrigante premiere BMW în anul viitor este prezentarea oficială a celei de-a doua generaţie Seria 4 Gran Coupe — modelul va veni să completeze gama noii Seria 4 Coupe şi Cabriolet, dezvăluite în premieră în vara acestui an. Câteva săptămâni sau cel mult luni au rămas până la debutul oficial, iar acum prototipul a fost surprins în cadrul testelor de iarnă în propria caroserie camuflată, dar care oferă câteva detalii despre aspectul exterior.
Aşadar, se pare că Seria 4 Gran Coupe va menţine filosofia modelului actual, fiind un coupe cu 4 uşi cu hayon de liftback la posterior. Totodată, maşina va menţine şi trăsăturile-cheie ale segmentului, precum geamurile laterale lipsite de rame. În materie de design, însă, modelul va fi şi mai apropiat de Coupe, având o fascie frontală identică, cu aceleaşi corpuri de faruri şi calandrul format din două grile imense. Blocuri optice similare se vor regăsi şi la posterior.
În cadrul testelor a fost surprinsă una dintre cele mai puternice motorizări din gamă, M440i.
Însă aceasta se va situa pe poziţiile de top pe o perioadă scurtă de timp, or Seria 4 Gran Coupe în noua generaţie, conform informaţiilor neoficiale, va beneficia pentru prima dată de o versiune de performanţă creată de specialiştii diviziei M Performance. Modificări considerabile nu vor exista nici la interior — în acest caz gama Seriei 3 şi Seriei 4 este unificată aproape în totalitate. În schimb, Gran Coupe-ul va oferi un spaţiu mai generos pentru pasagerii banchetei spate şi acces mai confortabil datorită portierelor posterioare.
0
1,203
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!