Unul din puţinele Bentley Bentayga din Chişinău, accidentat de o Skoda Fabia

23 Decembrie 2020, 15:57
Redacţia PiataAuto.md
Un accident mai neobişnuit a avut loc azi în Chişinău, nu atât prin felul în care s-a produs, ci prin modelele implicate. Unul din foarte puţinele SUV-uri Bentley Bentayga a fost lovit din plin de către o Skoda Fabia la intersecţia străzilor Vlaicu Pârcălab şi Bernardazzi.
Din cele relatate de la faţa locului şi din pozele primite la redacţie, se pare că Skoda Fabia se deplasa pe str. Pârcălab în sus şi nu a cedat trecerea SUV-ului Bentley, care venea din dreapta Fabiei, pe str. Bernardazzi. În rezultat, Skoda a lovit puternic SUV-ul Bentley în partea sa laterală spate, stânga, acesta din urmă rotindu-se şi oprindu-se la doar câţiva centimetri depărtare de un Toyota RAV4 parcat în preajmă. Toţi ocupanţii automobilelor implicate păreau a fi în stare bună, fără a necesita îngrijiri medicale.
Sigur, preconcepţiile ne vor face pe mulţi să ne gândim la ce ar putea urma pentru şoferul din Skoda, despre pagubele uriaşe pe care le va avea de plătit pentru reparaţia Bentley, chiar dacă la prima vedere Bentley nu e atât de afectat. Apropo, costurile de reparaţie vor fi oricum foarte mari, roata spate fiind smulsă din elementele de fixare ale suspensiei şi aribag-urile de tip cortină fiind sărite. Dar, de fapt, atât timp cât şoferul din Skoda are cel puţin asigurare RCA, compania sa de asigurare e unica ce va trebui să suporte cheltuielile de reparaţie pentru Bentley, or, tocmai de asta există asigurare RCA. Şoferul din Skoda va trebui să plătească amenda cuvenită şi să-şi repare doar propria sa maşină. Desigur, asta în cazul vinovăţia lui va fi constatată de poliţie după cum am presupus mai sus.
Sursa foto: PiataAuto.md
0
3,081
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!