Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A fost lansat un nou filmuleţ Gymkhana, dar de această dată cu modele Subaru, nu Ford

9 Decembrie 2020 - 14:53
Ilie Toma
Filmuleţele Gymkhana au devenit legendare deja printre pasionaţii de maşini şi condus de performanţă în ultimul deceniu, iar autorul lor şi cel care se afla întotdeauna la volan — pilotul de raliuri Ken Block — a devenit, la rândul lui, un soi de legendă a condusului de precizie milimetrică.
Captură din Gymkhana precedentă, cu Ken Block la volan şi un Ford Fiesta în mâinile lui

Până acum, tot soiul de exemplare Ford au fost, în mare parte, protagonistele motorizate ale acestor filmuleţe, or, şi în viaţa reală Ken Block era pilotul unei Fiesta de raliu.

După o pauză de un an, iată că am ajuns şi la momentul lansării unui nou filmuleţ Gymkhana, care vrea să renască aceeaşi atmosferă nebunească şi aproape neverosimilă a unui condus pe care să-l urmăreşti cu respiraţia oprită. Dar această Gymkhana e foarte diferită, în acelaşi timp.
E produsă tot de echipa lui Ken Block, însă la volan se află rivalul său de un deceniu încoace, pilotul Travis Pastrana. Mai mult ca atât, maşina pe care acesta o conduce nu e un Ford, ci un Subaru STI de raliu, care dezvoltă 874 CP! Aşadar, acesta încearcă să ne convingă acum că poate face aceleaşi trucuri ca şi Ken, într-o manieră la fel de spectaculoasă, dar cu alt automobil. Ken Block, la rândul lui, dacă tot a dirijat întreaga filmare, spune că-i predă astfel ştafeta lui Travis Pastrana, pentru ca acesta să continue tradiţia nebunească Gymkhana.

Şi pe lângă toate astea, filmuleţul mai conţine o surpriză frumoasă pentru fanii Subaru! E vorba de noua generaţie a coupe-ului BRZ, care, la un moment dat, ajunge să facă drifting sincronizat cu STI-ul lui Travis. Ce manieră mai frumoasă de a prezenta noul Subaru BRZ în acţiune mai putea exista? În fine, vă invităm să vedeţi toată acţiunea în video-ul de mai jos, iar apoi scrieţi în comentarii cum vi se pare noua Gymkhana din 2020!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter