(VIDEO) A furat un Audi 80 cu ajutorul unui evacuator în Chişinău, însă ingeniozitatea şi tupeul nu l-au ajutat să scape de poliţie

9 Decembrie 2020, 15:27
Redacţia PiataAuto.md
În contextul în care în ultimele luni pe străzile Chişinăului au început a opera evacuatoarele pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar sau a celor care staţionează abandonate, un hoţ mai „ingenios” s-a gândit că are povestea perfectă pentru a opera un furt cu tupeu într-o manieră neobişnuită.
Acesta a comandat un evacuator pentru a fura un Audi 80, mizând pe povestea că maşina ar fi a lui şi necesită pur şi simplu ridicată şi transportată la o altă locaţie. Dacă ar fi fost întrebat de cineva în plină acţiune, ar fi spus la fel, probabil, iar comportamentul firesc la faţa locului n-a dat de bănuit nimănui, se pare.

Abia după asta, proprietara automobilui, o femeie în vârstă de 46 de ani, a observat lipsa maşinii şi a raportat furtul la poliţie. Pe cât de ingenioasă i-a părut ideea hoţului, pe atât de uşor l-au prins poliţiştii. Aceştia au descoperit imagini video cu transportarea vehiculului pe evacuator, iar de acolo până la făptaş, ancheta a progresat foarte rapid. Acum hoţul a fost arestat de poliţie.
Partea tristă e că acesta a reuşit să ducă maşina la fier vechi, obţinând pe ea 5,000 lei. Prin urmare, automobilul nu mai poate fi recuperat şi întors proprietarei, iar hoţul riscă acum închisoare de până la 4 ani.
0
1,439
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!