(VIDEO) Automobilele unui agricultor din Căuşeni, protestatar în Chişinău, au fost incendiate astă noapte

18 Decembrie 2020, 16:26
Redacţia PiataAuto.md
Un caz extrem de grav s-a produs azi noapte la Căuşeni, prin prisma conotaţiei politice pe care ar putea-o comporta, dar şi prin precedentele pe care le-ar putea seta în Republica Moldova.
Mihail Bobicov e un agricultor din oraşul Căuşeni, care protestează în aceste zile în faţa clădirii parlamentului din Chişinău, fiind parte din grupul de agricultori care au venit cu tractoarele lor în centrul capitalei, şi fiind unul din cei mai vocali protestatari, din câte se pare.
Azi noapte, între ora 4 şi 5 dimineaţa, cineva i-a incendiat un BMW X3, fabricat în 2006, care ar aparţine fiului său şi care era parcat în apropierea unui supermarket. Incendierea a avut loc prin stropirea cu o substanţă inflamabilă. Momentul incendierii a fost surprins de camerele video montate în apropiere. În urma incendierii, BMW-ul a ars în totalitate, având de suferit şi un microbuz parcat alături, care aparţine tot familiei agricultorului.
Un deputat din parlament, care a publicat aceste imagini foto şi video, declară că nu crede că această incendiere a fost o coincidenţă, ci mai degrabă o revenire la practica tristă a anilor 90. Agricultorul a vorbit iniţial într-un interviu la faţa locului, apoi a ajuns şi la tribuna parlamentului, menţionând că el crede că incendierea a fost făcută la comandă pentru a fi intimidat. Acesta a declarat că nu se va lăsat initimidat şi va continua să protesteze.
0
1,640
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!