(VIDEO) BMW dezvăluie primele informaţii despre cea mai puternică versiune M5 CS!

30 Decembrie 2020, 16:11
Denis Godorozea
La final de an BMW dezvăluie un teaser aşteptat de mult timp de fanii sportivelor cu emblema BMW M. Este vorba despre viitorul sedan M5 CS, cea mai puternică versiune în cadrul generaţiei curente, care vine să detroneze varianta existentă M5 Competition şi promite performanţe mai bune. Deşi premiera va avea loc în câteva săptămâni, oficialii companiei bavareze au dezvăluit şi câteva detalii captivante referitoare la modelul de performanţă.
Aşadar, viitoarea BMW M5 CS va putea fi distinsă de celelalte versiuni printr-un kit aerodinamic mai agresiv, format din elemente din fibră de carbon, precum şi un eleron de dimensiuni mari, situat pe capacul portbagajului. Agresivitatea va fi trădată şi de luminile de zi modificate, ce vor avea o nuanţă galbenă în cazul M5 CS, pe când celelalte versiuni optează pentru lumini LED clasice, de culoare albă.
Standard sportiva va avea şi un sistem de frânare performant, cu discuri carbon ceramice. La interior se vor regăsi scaune sportive noi, cu carcase din fibră de carbon, iar împreună cu alte modificări de acest gen inginerii au reuşit să reducă greutatea versiunii CS cu 70 kg în raport cu M5 Competition. Unitatea biturbo V8 de 4.4 litri de sub capotă va fi capabilă să livreze un total de aproximativ 635 CP.

Premiera celei mai performante versiuni BMW M5 va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, atunci când vor fi dezvăluite informaţiile tehnice complete, dar şi caracteristicile dinamice.
0
2,290
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!