(VIDEO) Ce se întâmplă când încerci să tractezi un Jeep Liberty blocat cu imensul Ford Super Duty

18 Decembrie 2020, 18:27
Denis Godorozea
Un clip video surprins în SUA poate deveni lecţia perfectă despre cum nu trebuie tractate automobilele blocate, sau de ce "mai mare" nu este neapărat şi "mai bine". Şoferul venit în ajutor, de fapt, a generat cheltuieli suplimentare şi câteva săptămâni de aşteptări în service.
Cum putem vedea în imagini, şoferul unui pick-up monstruos, aparent un Ford din seria Super Duty, a venit în ajutorul unui alt şofer, care s-a pomenit cu SUV-ul Jeep Liberty blocat într-o benzinărie. După mai multe încercări eşuate de a debloca maşina, şoferii au decis să tracteze automobilul blocat. De aici au pornit şi greşelile ce au evoluat în consecinţe dureroase pentru posesorul Jeep-ului. Din motive necunoscute, cei doi au considerat că ar fi perfect normal să agaţe Jeep-ul de roată în loc de un cârlig normal. Chiar şi aşa, câteva încercări de a elibera maşina nu au adus vreun rezultat. Atunci a şi fost comisă greşeala fatală, când şoferul Ford-ului a decis să bruscheze Jeep-ul.

În consecinţă, Jeep-ul tot blocat a rămas, dar Ford-ul i-a dezmembrat suspensia spate şi i-a rupt roata. În proces, au fost deteriorate şi elementele caroseriei, precum bara de protecţie spate, iar pe asfalt au ajuns componentele suspensie, arcuri şi amortizoare. Posesorul SUV-ului nu a avut decât să solicite ajutorul unei autospeciale pentru a-şi evacua maşina.

Autorul clipului a impus restricţii pentru vizionare, motiv din care secvenţa video poate fi indisponibilă pe pagină. Pentru a viziona materialul direct pe Youtube accesaţi acest link.
0
2,798
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!