(VIDEO) Cum opreşte poliţia britanică un scuter în urmărire

4 Decembrie 2020, 14:42
Redacţia PiataAuto.md
Motocicletele şi scutere sunt printre cele mai greu de urmărit vehicule de către poliţie şi e absolut clar de ce: sunt înguste şi se pot strecura rapid pe acolo pe unde maşinile de poliţie nu pot trece.

Şi totuşi, când unele urmăriri au miză mare, iar fugarul trebuie reţinut cu orice preţ, poliţia trece la acţiuni mai drastice. Un video apărut de curând online, dar filmat mai mult timp în urmă într-un cartier din Londra de Est, Marea Britanie, arată încheierea bruscă a unei asemenea urmăriri.
Un BMW al poliţiei britanice a ieşit în întâmpinarea scuterului urmărit şi, în mod normal, scuterul ar fi putut trece nestingherit între acesta şi traficul alăturat, strecurându-se şi fugind mai departe, cât maşina poliţiei ar fi încercat să întoarcă. Dar poliţiştii au decis că e cazul să pună capăt urmăririi într-un mod brutal şi au virat chiar în faţa scuterului, iar acesta n-a mai putut face altceva decât să intre din plin în ei. Cel care conducea scuterul a încercat să fugă pe jos după accident, dar la scurt timp a fost prins de poliţişti.

Vedeţi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
1,801
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!