(VIDEO) Cum poate arăta o escapadă de iarnă la munte când mai există restricţii, dar ai totuşi un Jeep

26 Decembrie 2020, 10:58
Ilie Toma
În perioada sărbătorilor de iarnă din acest an pandemic parcă şi mai mulţi dintre noi simt lipsa posibilităţilor de altă dată de a călători liber în staţiuni montane. Unii le alegeau pentru gălăgia şi activităţile pârtiilor de schi, alţii alegeau hotele mai izolate şi savurau priveliştea şi liniştea monumentală a munţilor, dar cu toţii ducem lipsă într-o măsură mai mare sau mai mică a libertăţii de cândva.
Şi totuşi, video-ul de mai jos, publicat de un călător solitar din SUA, ne arată cum poate arăta o escapadă de iarnă la munte, atunci când încă mai există restricţii pandemice, dar tu ai un Jeep. În cazul lui e vorba chiar de un offroader marca Jeep, dar în cazul nostru, al celorlalţi, ar putea fi vorba şi de un SUV, eventual tot cu tracţune integrală. Şi asta pentru că ceea ce se demonstrează în video-ul de mai jos nu presupune înaintări în condiţii super dificile, ci mai degrabă curajul de a merge un pic prin zăpadă, în locuri izolate, dar minunate ca privelişti, şi de a înnopta sub cerul liber, cu câteva ustensile de camping.
Locul în care a ales să meargă autorul, pe nume Drew, e Mount Hood, un parc natural ce înconjoară muntele cu acelaşi nume, situat în vestul SUA, la un pic mai mult de 100 km distanţă de oraşul Portland. El a urcat în Wrangler-ul său la prima zăpadă căzută în această iarnă în regiune şi a mers spre înălţimile parcului Mount Hood, unde a petrecut un întreg week-end singur, în mijlocul naturii, complet autonom, având şi alimente, şi instrumente necesare pentru a-şi găti mâncare în tot acest timp acolo.
E un video în care el povesteşte mai multe din ceea ce face şi de ce face, dar în esenţă atmosfera filmuleţului e foarte plăcută, locurile sunt minunate şi întreaga creaţie reflectă excelent situaţia prezentă în care planeta noastră încă se mai află cu contextul pandemic actual. Dar, natura nu ne-a alungat din mijlocul ei, aşa că cei cărora li s-a făcut dor de escapade în natură, ar putea să se simtă bine de la simpla vizionare a video-ului de mai jos.
0
2,229
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!