(VIDEO) Cursă deocheată: atunci când bunicuţa cu VW de 2.0 îi învinge pe fiul şi nora sa cu SUV-uri de 3.0 litri

2 Decembrie 2020, 19:18
Ilie Toma
Cursa asta are toate şansele să fie cea mai deoacheată din câte vei fi văzut în ultimul timp. E deocheată în primul rând prin rezultatele sale, în care un VW T-Roc cu motor de 2.0 litri turbo, cu 4 cilindri în linie, învinge două SUV-uri premium cu motoare mari, asistate hibrid sau microhibrid, de la Porsche şi Mercedes-Benz!
La fel de deocheată e şi prin participanţii săi. Totul a fost organizat de Matt Wattson, un britanic de la un canal de YouTube renumit, doar că de această dată acesta n-a aşezat la volanul maşinilor concurente colegi de-ai săi de breaslă, ci pe prietena sa în Porsche (sau logodnica, sau aproape soţia, că anterior o tot pomenise în rol diferit), iar în VW T-Roc — pe mama sa, care s-a declarat pur şi simplu încântată de VW-ul său!

Totul n-ar fi fost atât de vesel, dacă doamna cu VW-ul n-ar fi bătut cele două SUV-uri premium atât la testul acceleraţiei de pe loc la distanţă de 1/4 milă, cât şi la aproape toate celelalte teste. Într-un fel, asta ar trebui să demonstreze că aceste rezultate se datorează nu atât reacţiei şi experienţei celui de la volan, ci maşinilor propriu-zise. Aşa că ruşinea păţită de cei de la Mercedes-Benz şi Porsche, în faţa micuţului VW de 2.0 litri, e şi mai mare.
0
8,906
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!