Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cursă între maşini normale: VW Golf vs. Toyota Corolla vs. Honda Civic

17 Decembrie 2020 - 16:19
Redacţia PiataAuto.md
Cât se poate atâtea curse între tot felul de supercar-uri şi maşini super sportive, care se tot bat una pe alta la diferenţă de 0 virgulă nu ştiu câte secunde? Păi iată, britanicii au tot primit asemenea reproşuri până au decis să facă o cursă între maşini normale — un VW Golf de nouă generaţie, o Toyota Corolla şi o Honda Civic. Vorbim de acelaşi britanic pe nume Matt, care mai cere din când în când ajutorul prietenei sale şi a mamei sale pentru asemenea curse.
Toyota Corolla Hatchback e una hibridă, cu un sistem de propulsie pe baza motorului de 1.8 litri, iar în totală dezvoltă 120 CP şi 142 Nm, transmişi punţii faţă printr-o cutie cu raport continuu variabil (CVT). Honda Civic are un motor de 1.0 litri turbo, ce dezvoltă 126 CP şi 180 Nm, trimişi tot punţii faţă, tot printr-o cutie automată CVT. Şi, în fine VW Golf are sub capotă un ditamai motor de 1.5 litri turbo, de 150 CP şi 250 Nm. Acesta beneficiază şi de o cutie automată DSG.

Înainte de a ghici cine a învins, un moment nostim a fost că mama lui Matt, de la volanul lui Honda Civic, a crezut că are de-a face cu o maşină second hand, nu cu una nouă. I s-a părut foarte demodată la interior, şi s-a fâsticit când a aflat că, de fapt, Civic e un model curent, o maşină nouă.

Ei bine, acum poţi intui cine va câştiga? Dar cine va ajunge ultimul la final? Vezi video de mai jos şi spune-ne dacă rezultatele cursei între maşini normale au fost cele pe care le intuiai!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter