(VIDEO) Hoţii sanitari: duceau maşinile abandonate din Chişinău la fier vechi în locul autorităţilor, iar acum au fost arestaţi

21 Decembrie 2020, 16:57
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că anunţurile anterioare ale autorităţilor din Chişinău că vehiculele abandonate vor fi evacuate, duse la parcarea specială, iar ulterior trimise la fier vechi dacă proprietarii nu vor veni după ele, i-a inspirat pe mai mulţi hoţi din Chişinău să facă acelaşi lucru, doar că mult mai rapid şi cu profit personal.
Aşadar, acum două săptămâni vă informam despre un tânăr care ridicase în mod similar un Audi 80, pe care-l luase cu un evacuator şi-l dusese la fier vechi. Azi poliţia ne anunţă despre arestarea unei întregi grupări criminale, de 5 persoane, pe care a tot urmărit-o şi documentat-o pe parcursul ultimei luni. Aceştia făceau cam acelaşi lucru — identificau vehicule vechi, care stăteau nemişcate de mult timp, apoi veneau cu un evacuator, ridicau aceste vehicule şi mergeau la fier vechi cu ele.

Fireşte, aici apar câteva întrebări interesante — de ce nimeni de la punctele de colectare a fierului vechi nu solicită un act de confirmare a proprietăţii asupra vehiculului adus la casare? Şi ne mai întrebăm dacă, timp de o lună cât au fost documentate faptele grupării organizate, maşinile duse la fier vechi au fost lăsate să fie casate...

În fine, membrii grupării criminale sunt în arest preventiv de 30 de zile acum şi riscă închisoare de până la 4 ani sau amendă de până la 67,500 lei.
0
7,038
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!