Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Duel între clasicul Mitsubishi Lancer Evo VIII şi Audi RS3 din 2018. Ambele modificate, ambele cu gene de raliu

5 Decembrie 2020 - 14:07
Ilie Toma
Ăsta e unul din cele mai interesante dueluri pe care l-aţi văzut în ultima vreme, cu siguranţă. Toate taberele posibile de fani se pot incinge aici: cei ai maşinilor nipone pe de o parte cu cei ai maşinilor germane de cealaltă parte. Cei ai maşinilor de şcoală veche, aşa cum se făceau cândva, nu foarte demult, cu cei ai maşinilor curente, mai sofisticate şi aparent mai performante. Cei ai tracţiunii intergale legendare de pe Evo şi fanii legendarului sistem quattro de cealaltă parte! Marea întrebare e cine ar învinge un asemenea duel?
Dar înainte de a răspunde la asta, trebuie să specificăm că ambele maşini sunt modificate la greu, dar cu pricepere. Ambele au fost aduse la puteri de exact 800 CP, dar în esenţă au păstat aceleaşi motoare originale — de 2.0 litri turbo, cu 4 cilindri pentru Mitsubishi Lancer Evo VIII şi de 2.5 litri turbo, cu 5 cilindri în linie, pentru Audi RS3. Avantajul pare a fi de partea lui Mitsubishi, el fiind simţitor mai uşor, dar, de celalată parte, Audi se laudă cu un DSG, ce ar trebui să schimbe mai repede treptele.
Şi acum hai, zi în gând, cine crezi că a câştigat duelul? Maşina mai veche, sau cea mai nouă? Japoneza de raliu sau germana cu origini de raliu? Ei bine, te lăsăm să priveşti video-ul de mai jos, apoi scrie-ne în comentarii dacă a învins cel care ai crezut că o va face!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter