(VIDEO) Ghinionist beat în Cimişlia: a provocat un accident rutier chiar în faţa poliţiei şi a încercat să fugă

30 Decembrie 2020, 12:07
Denis Godorozea
Un şofer ce a îndrăznit să urce la volan în stare de ebrietate alcoolică a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce a provocat un accident rutier chiar în faţa lor. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, în raionul Cimişlia. Şoferul nedisciplinat a încercat să fugă de poliţie, dar a fost prins în curând.

Potrivit poliţiei, un echipaj aflat în serviciu în satul Porumbrei din raionul Cimişlia a observat un accident rutier, după care cel care s-ar face vinovat şi-a continuat drumul, încercând să fugă, ignorând somaţiile oamenilor legii de a opri maşina. Poliţia a pornit imediat pe urmele acestuia, reuşind să-l oprească, totuşi, în satul Cenac.

După cum au stabilit ulterior poliţiştii, la volan se afla un tânăr de 27 ani, originar din Chişinău. Acesta a fost luat la întrebări de poliţişti despre motivele faptelor comise, dar şi a fost supus testului alcoolscopic, ce a indicat o concentraţie de alcool de 0.54 mg/l în aerul expirat. În consecinţă, şoferul a fost reţinut, fiindu-i ridicat permisul de conducere, iar maşina sa a fost transportată la parcarea specială. Acum bărbatul va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului, pentru nesupunerea cerinţelor legale ale inspectorilor şi, fireşte, pentru şofat în stare de ebrietate.
0
1,471
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!