(VIDEO) Kawasaki pregăteşte un sistem de propulsie hibrid pentru motociclete

1 Decembrie 2020, 14:13
Denis Godorozea
Deşi a acaparat aproape toate segmentele din industria auto în diverse segmente, se pare că hibridizarea a trecut aproape neobservată pe lângă motociclete, unde motorizările clasice se simt perfect încă, iar granzii industriei au ales să dezvolte modele 100% electrice pentru viitorul în care motoarele cu combustie internă vor deveni complet impracticabile.
Dar cei de la Kawasaki consideră că sistemele hibride pot avea loc şi pe motociclete, iar în diverse condiţii pot fi chiar şi mai atractive decât cele clasice cu motoare termice sau cele viitoare, 100% electrice. La moment constructorul japonez a publicat un singur teaser video, care oferă un strop de informaţii despre filosofia viitoarei motociclete hibride, fără a specifica termeni exacţi de lansare.
Motorizarea hibridă ar fi mai oportună pentru o exploatare zilnică a motocicletei, or cu motorul electric aceasta va putea rula ecologic şi silenţios prin jungla urbană, iar la viteze mari, în afara oraşului, să includă şi motorul termic pentru a beneficia de performanţe maxime. Totodată, un sistem hibrid de propulsie ar rezulta într-un preţ mai atractiv în raport cu o motocicletă 100% electrică, dar şi ar reduce din impedimentele create de motorizările exclusiv electrice, care au nevoie de o baterie de cu capacitate şi greutate sporită pentru o bună funcţionare.
0
1,450
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!