(VIDEO) Limuzina lui Putin, Aurus Senat, a ajuns în sfârşit să fie testată de jurnalişti şi vloggeri

1 Decembrie 2020, 19:21
Redacţia PiataAuto.md
Aurus Sedan, limuzina luxoasă venită din Rusia şi poreclită deja drept limuzină a lui Putin, pentru că există şi versiuni destinate transportării preşedintelui rus, a ajuns în sfârşit la etapa în care nu se mai ascunde de ochii presei atât de mult cum o făcea la primele prezentări pe viu, atunci când ruşii nici măcar nu prea voiau s-o deschidă, ca nu cumva ochii ageri ai unor critici să observe scăpările din calitatea construcţiei.
Ei bine, vorbind obiectiv, asemenea scăpări mai pot fi iertate la unele exemplare pre-producţie de serie, ceea ce contează cu adevărat fiind versiunile de serie. Dar acum Aurus Senat a ajuns la etapa ultimelor exemplare asamblate înainte de pornirea propriu-zisă a producţia de serie, iar aceste expemplare pre-producţie au fost oferite primilor jurnalişti şi vloggeri din Rusia la teste.
Mai jos puteţi vedea video-ul unui asemenea review, făcut de aceeaşi echipă, care-şi cam bătea joc cândva de UAZ-ul Buhanka Expedition, produs în Rusia. În cazul lui Aurus, însă, prezentatorul s-a declarat profund încântat de maşină, ajungând la emoţii patriotice profunde. În acelaşi timp, foarte multe din comentariile publice de la acest video de pe YouTube, exprimă scepticismul faţă de apreciere atât de bune, date limuzinei ruseşti.
Vă provocăm să vedeţi video-ul de mai jos şi să ne scrieţi voi în comentarii, ce părere aveţi de acest Aurus Senat (puteţi activa subtitrele în player, dacă aveţi nevoie). Vă pare fascinant? Vă pare într-atât de bun? Sau credeţi că e o „înflorire” prea siropoasă, iar de fapt lucrurile sunt mai puţin superlative?
0
6,245
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!