(VIDEO) Luptă strânsă între Tesla Model 3 Performance şi Audi RS6! V8-ul clasic sau două motoare electrice?

20 Decembrie 2020, 09:14
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model 3 Dual Motor Performance e o maşină extraordinară, fără îndoială. Şi, adesea, cel mai extraordinar lucru e felul în care aceasa acclerează, fiind propulsată de două motoare electrice, care însumează o putere de 490 CP şi un cuplu de 660 Nm. Dar ar putea ea oare face faţă unei sportive deja legendare, Audi RS6, dotată cu un V8 biturbo super performant?
Sportiva din Ingostadt vine echipată cu un motor de 4.0 litri, care livrează 600 CP şi 800 Nm cuplu maxim. Motorul e cuplat la o cutie de viteze automată, de 8 trepte, cu convertor de cuplu, iar puterea este livrată, fireşte, tuturor celor patru roţi printr-un sistem de tracţiune integrală quattro. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 3.6 secunde.
Tesla Model 3 Performance, în ipostaza ei prezentă la acest duel, livrează, aşa cum spuneam o forţă sumară de 490 CP şi 660 Nm, iar acceleraţia până la 100 km/h ar trebui să se situeze pe la 3.4 secunde. Tesla e şi ceva mai uşoară decât Audi RS6.

Aşadar, aparent Tesla ar trebui să fie favorizată. Dar cine va învinge în duelul vieţii reale? Vedeţi în video-ul de mai jos!
1
2,211
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!