(VIDEO) Martorii au crezut că un şofer din Chişinău e ameţit, dar de fapt avea nevoie de ajutor medical

16 Decembrie 2020, 13:53
Denis Godorozea
Vigilenţa cetăţenilor şi intervenţia rapidă a oamenilor legii a salvat viaţa unui şofer în seara zilei de ieri. Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) a comunicat despre un caz ce a avut loc pe una din străzile din centrul capitalei, după ce un şofer a manifestat un comportament ciudat în apropierea unei treceri de pietoni, blocând traficul rutier.
Potrivit poliţiei, un echipaj a fost alertat de o trecătoare precum că un automobil staţionează în preajma trecerii de pietoni de pe bd. Constantin Negruzzi, blocând traficul rutier, iar şoferul manifestă comportament ciudat. Probabil, ceilalţi participanţi la trafic şi trecătorii ar fi crezut că şoferul ar fi în stare de ebrietate, sau maşina s-ar fi defectat.

Ajunşi la faţa locului, însă, inspectorii de patrulare au constatat că şoferul manifesta simptome de accident vascular cerebral, or acesta le-a mai comunicat că nu-şi poate mişca corpul. Atunci oamenii legii au intervenit prompt şi au dispus transportarea bărbatului la Spitalul de Urgenţă. În asemenea situaţii, timpul pierdut poate avea consecinţe grave pentru organism şi viaţa umană, menţionează INSP. Un inspector a urcat la volanul maşinii şi a fost escortat cu maşina de poliţie până la instituţia medicală, unde bărbatul a fost preluat de medici.
0
1,527
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!