(VIDEO) Mazda a răsplătit cu un MX-5 un învăţător şcolar pentru ajutorul acordat în lupta cu Covid-19

18 Decembrie 2020, 12:00
Denis Godorozea
Mazda a relatat istoria învăţătorului şcolar din New Jersey, pe care l-a răsplătit cu un roadster MX-5/Miata, livrat absolut gratuit în cadrul programului Mazda Heroes: Honoring The Human Spirit, anunţat mai devreme în acest an. Amintim că japonezii au ales să ofere 50 automobile Mazda MX-5 oamenilor care au venit în ajutorul sistemului medical şi autorităţilor în lupta lor cu pandemia de coronavirus.
Este vorba despre Jason Erdreich, un tânăr profesor şcolar de 26 ani din New Jersey, SUA, care s-a ales cu un roadster Miata de culoare albă din colecţia aniversară 100th Anniversary. Japonezii au apreciat efortul depus de Erdreich în suportul medicilor în perioada cea mai dificilă, când numărul cazurilor noi înregistrate bătea toate recordurile, iar lucrătorii sistemului medical şi oamenii de rând simţeau lipsa echipamentelor de protecţie.
Pentru a ajuta sistemul medical, Jason Erdreich şi-a echipat propria casă într-o adevărată uzină de producţie a măştilor de protecţie. Tânărul profesor producea mii de măşti cu ajutorul imprimantelor 3D, care le oferea comunităţii. De altfel, profesorul predă prelucrarea lemnului şi robotică într-o şcoală medie din New Jersey şi tot acolo a asamblat cele 15 imprimante 3D, pe care le-a adus ulterior acasă ca să înceapă producţia măştilor. Mai mult ca atât, Erdreich a atras în muncă colegii săi de breaslă şi elevii, iar împreună au reuşit să producă peste 12 mii măşti PPE, livrate lucrătorilor medicali din prima linie.
Tânărul a fost nominalizat în concursul anunţat de Mazda de soţia sa, Cara Erdreich, iar câştigul a fost o adevărată surpriză pentru Jason. Momentul livrării maşinii şi interviul cu eroul Mazda le puteţi urmări în materialul video de mai jos.
0
1,481
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!