(VIDEO) Mercedes-Benz te provoacă să răspunzi: ce defineşte o maşină de vis?

6 Decembrie 2020, 11:12
Ilie Toma
Puţine mărci auto se pot mândri în lumea noastră cu atât de multe modele legendare, de vis, create de-a lungul istoriei, cu o consecvenţă uimitoare. Deceniu după deceniu, Mercedes-Benz a tot avut modele adorate în momentul apariţiei lor şi adorate azi drept maşini clasice, de colecţie.
Iar acum cei de la Mercedes-Benz au aruncat o privire de retrospectivă în trecutul lor glorios şi au scos pe unul din circuitele lor închise mai multe maşini de vis pentru un video epic, în care te provoacă pe tine, pe fiecare dintre noi, să răspundem: ce defineşte o maşină de vis? Puterea? Designul? Istoria? Iar la final cei de la Mercedes-Benz ne spun şi ce cred ei. Emoţia.

Şi răspunsul e, probabil, unul cu care vor fi de acord toţi, dar s-ar putea să ai o completare sau un chiar o perspectivă diferită, pe care te invităm să o scrii în comentarii. Iar dacă nu-ţi sunt indiferente modelele clasice Mercedes-Benz, îţi amintim că week-end-ul trecut am avut o poveste fantastică despre un exemplar superb Mercedes-Benz de colecţie de aici, din Moldova, pe care, dacă s-a întâmplat că ai ratat-o, te invităm neapărat s-o vezi. Pentru că e unică şi maşina, şi povestea, şi-ţi promitem că vei rămâne profund impresionat de o istorie de aici, de lângă noi.
0
1,125
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!