Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Moldova: iată de ce e periculos să mergi prin ceaţă cu luminile stinse!

5 Decembrie 2020 - 15:40
Redacţia PiataAuto.md
E o regulă elementară, învăţată la şcoala auto: când e ceaţă, e obligatoriu să aprinzi luminile maşinii tale, chiar dacă e ziuă afară. Iar asta nu e pentru ca tu să vezi mai bine, ci ca să fii văzut de alţii în timp util!
Un video surprins ieri pe un traseul din Moldova ilustrează foarte elocvent de ce e periculos să ignori această regulă şi să mergi cu luminile stinse în condiţii de ceaţă. La ieşirea dintr-o localitate, pe un traseu naţional, autorul filmării a ieşit la o depăşire ce părea a fi oarecum sigură, în acele condiţii de vizibilitate. Doar că maşina care venea din faţă şi avea luminile stinse s-a făcut văzută pentru el doar cu câţiva metri înainte, când, din fericire, manevra era aproape încheiată şi a putut să revină înapoi pe banda dreapta. Două secunde diferenţă s-ar fi putut solda cu un impact frontal.

Observaţi, de asemenea, că imediat după ce trece maşina cu luminile stinse, vin alte maşini în întâmpinare, pe aceeaşi bandă. Observaţi cât de departe se fac ele observate, prin diferenţă! Vedeţi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Bliuc Nicolae
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter