(VIDEO) Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class, surprinsă pe drumurile publice cu camuflaj minim

24 Decembrie 2020, 16:03
Denis Godorozea
Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class a ajuns din nou prada "spionilor" auto. De această dată pe drumurile publice a fost surprins un prototip de culoare roşie şi cu camuflaj minim pe extremităţi, astfel încât nu prea mai ascunde nici formele farurilor şi blocurilor optice spate. Noile imagini ne mai confirmă o dată, că viitorul C-Class va rămâne poreclit "Baby S-Class", iar asta pentru elementele stilistice foarte apropiate.
Actualul Mercedes-Benz C-Class înregistrează vânzări decente chiar şi la final de carieră, fiind unul dintre cele mai solicitate modele din gama actuală a germanilor. Respectiv, designerii din Stuttgart nu şi-au permis careva experimente nechibzuite în materie de design, încât putem vedea pe noul W206 elemente stilistice migrate de pe predecesor, în special pe lateral, iar asta chiar dacă noul model va avea o platformă nouă.
Prototipul din imagini a apărut pe drumurile publice în versiunea condimentată de divizia Mercedes-AMG, cu pachet exterior mai agresiv, dar cu motorizare obişnuită, or nu vedem vreun difuzor cu câteva ţevi de eşapament integrate la posterior. De altfel, şi versiunile AMG ale noului C-Class vor avea tangenţe cu modelele existente, dacă e să analizăm structura interioară a calandrului şi formele inciziilor de aer integrate în bara de protecţie faţă.
Apariţia noului C-Class W206 pe drumurile publice cu camuflaj minim sugerează că germanii planifică debutul mondial pentru primele luni ale anului viitor, deşi constructorul nu a specificat termeni oficiali. Cert este că 2021 va fi foarte fructuos în premiere pentru Mercedes-Benz, or pe lângă noul C-Class germanii vor prezenta 4 electromobile noi.
0
1,864
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!