(VIDEO) Salturi record de wakeboarding cu KAMAZ-ul invincibil de la Dakar

27 Decembrie 2020, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Când ai nevoie de o maşinărie nebună, care să te propulseze rapid prin cele mai dificil şi periculos teren, nimic nu poate fi atât de perfect, precum un KAMAZ din raliul Dakar. Or, după seriile lungi de victorii din cel mai dificil raliu al lumii, atât echipa de piloţi KAMAZ, cât şi vehiculele lor, au dezvoltat capacităţi uluitoare de a înainta dârz şi repede prin cel mai extrem teren.
Ceva timp în urmă, unul din cei mai cunocuţi acrobaţi pe apă din Rusia, Nikita Martyanov, a avut ideea de a efectua nişte trucuri de wakeboarding cu ajutorul unui KAMAZ de la Dakar, cae ar fi înaintat pe o fâşie îngustă de pământ, cu apă din ambele părţi. Ideea lui a prins repede contur, întrucât şi el şi echipa KAMAZ de la Dakar, sunt susţinuţi de aceeaşi companie.
Aşa că după multe pregătiri, calcule, repetiţii, au fost filmate şi trucurile record. Zicem record pentru că viteza şi înălţimea săriturilor de wakeboard au fost atinse în premieră. Cu un asemenea KAMAZ de la Dakar pe post de cărăuş, era de aşteptat, nu? Vedeţi toată pregătirea pentru truc şi rezultatul final în filmuleţul de mai jos.
0
2,692
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!