Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Situaţie bizară în Chişinău: a ieşit din maşină în intersecţie, dar aceasta s-a deplasat în spate, provocând un accident

4 Decembrie 2020 - 22:32
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie cu totul bizară a fost surprinsă azi seară în Chişinău, la intersecţia cu sens giratoriu de la Calea Ieşilor, strada Ion Creangă şi bd. Ştefan cel Mare — una din cele mai aglomerate intersecţii la orele de vârf.
Agenţii de patrulare ai INSP erau la faţa locului pentru a fluidiza traficul, iar din câte se pare din video, o şoferiţă intrase în intersecţie blocând trecerea altor vehicule. Nu se ştie din ce motiv, dar ea părăsise automobilul său şi se afla în afara lui în mijlocul intersecţiei, doar că nu se asigurase suficient de modul în care lăsase maşina atunci când a ieşit. Din câte se pare, cutia de viteze a rămas cuplată în poziţia R de marşarier, nu în P, parking, întrucât la câteva secunde distanţă maşina a pornit singură spre spate şi a accidentat automobilul care staţiona acolo în trafic.

Situaţia cu poziţai R ar fi explicabilă, pentru că, în primul rând, par să ardă luminile de marşarier la maşină în timp ce ea se deplasează, iar în al doilea rând, pentru că deplasarea a avut loc în pantă, iar atunci când maşina e pe care să pornească în pantă, multe cutii automate frânează iniţial roţile, după care începe demararea propriu-zisă în urcare. Exact asta pare să se fi întâmplat aici. Şoferiţa a alergat după maşina sa şi a încercat s-o oprească, dar a căzut, riscând chiar să se fi accidentat ea din cauza maşinii.

În fine, toată situaţia e de-a dreptul bizară, iar poliţistul care a asistat la toată scena cu siguranţă a mai văzut ceva nou în experienţa sa de muncă. Vedeţi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Иван Тимашев
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter