(VIDEO) Un Audi A6 C5 şi un Audi TT, distruse nemilos prin noroi şi offroad în Rusia

12 Decembrie 2020, 22:35
Redacţia PiataAuto.md
Ori spiritul quattro şi genele de raliu ale Audi îi trag pe unii atât de mult la aventuri, ori pur şi simplu există oameni care nu au nici o milă faţă de maşinile lor — nu ştim. Dar e cert că acesta e unul din video-urile în care veţi vedea cel mai lipsit de îndurare tratament pentru două modele Audi foarte interesante în esenţă, cu tracţiune integrală quattro, dar cu o gardă la sol ce n-a fost prevăzută vreodată pentru asemenea aventuri de offroad. E vorba de Audi A6 din generaţia C5 şi de Audi TT de primă generaţie.
Maşinile au mai multe modificări, care să le sporească puterea, dar în esenţă tot un sedan şi un coupe sport au rămas. Şi în ciuda acestui fapt, proprietarii acestor Audi le tratează ca pe nişte jucării de offroad care pot fi distruse total în aceeaşi zi, înaintând pe trasee accidentate alături de UAZ-uri, Toyote Land Cruiser şi alte maşini consacrate pentru asemenea peisaje.
Cele două Audi, însă, n-au putut evita un final mai trist. Cutia de viteze a sedanului a intrat într-un final în regim de avarie, iar Audi TT a săltat la un moment dat atât de tare, încât şi-a spart radiatorul şi i-a dezbătut dintele celui de la volan.
E un video din acele în care te întrebi dacă asta e distracţia supremă, atunci când se poate să nu-ţi mai pese de o maşină sau dimpotrivă, dacă asta e o adevărată sălbăticie absurdă la volan. Voi ce credeţi?
0
14,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!