(VIDEO) Un accident frontal între un autoturism şi un microbuz a fost surprins pe traseul Chişinău-Bălţi

16 Decembrie 2020, 10:32
Denis Godorozea
Un accident înfiorător cu participarea a trei vehicule a avut loc ieri, 15 decembrie, pe traseul M14 Chişinău Bălţi. Trei maşini au fost avariate după ce un şofer s-a angajat într-o depăşire riscantă, pe contrasens, pe o porţiune de drum unde depăşirile sunt interzise.
După cum putem vedea în imaginile video distribuite pe reţelele de socializare, un autoturism a încercat să depăşească un vehicul de dimensiuni mai mari pe o porţiune de drum cu doar două benzi, câte una pe fiecare sens. De altfel, şoferul a ieşit pe contrasens până la intrare în curbă, acolo unde marcajul rutier ce separă cele două benzi este încă întrerupt. La un moment dat, deja în curbă cu benzile separate cu linie continuă, se pare că şoferul autoturismului a renunţat la manevră, poate din cauza stării carosabilului, dar nu a reuşit să revină pe banda sa de circulaţie. Ulterior, acesta s-a izbit violent de un microbuz venit pe contrasens şi a fost proiectat în vehicului de dimensiuni mari, pe care a şi încercat să-l depăşească.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza exactă a accidentului şi starea de sănătate a persoanelor implicate. Cu informaţii relevante vom reveni ulterior.

Sursă: Facebook.com / Sergio Odajiu
0
32,162
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!