(VIDEO) Un taximetru s-a răsturnat pe viaduct după un accident îngrozitor în această după-amiază

30 Decembrie 2020, 17:07
Denis Godorozea
Un accident îngrozitor a avut loc în această după-amiază pe viaductul din Chişinău — două taximetre s-au ciocnit violent, după care un automobil a fost proiectat într-un troleibuz, pe care nu l-a avariat prea grav, iar cel de-al doilea automobil s-a răsturnat.
Din câte putem vedea în imaginile distribuite pe reţelele de socializare, autoturismele implicate sunt de model Toyota Prius de diferite generaţii. Impactul a avut loc după ce vehiculul de culoare albă a trecut pe cea de-a treia bandă de circulaţie, iar taximetrul de culoare gri, ce venea pe banda respectivă, fie avea viteză excesivă, fie nu a reacţionat prompt la schimbarea direcţiei de mers a celui din faţă şi, în consecinţă, l-a tamponat violent în partea posterioară. Ulterior taximetrul de culoare albă a fost proiectat într-un troleibuz situat în acel moment pe cea de-a doua bandă.
Deocamdată poliţia nu a venit cu informaţii relevante sau cu vreo reacţie. Potrivit informaţiilor preliminare, la volanul maşinii inversate se afla un tânăr de 24 ani, pe când automobilul alb a fost condus de un bărbat de 48 ani. Cel mai probabil, nimeni nu a suferit leziuni corporale grave.
Momentul impactului şi consecinţele accidentului le puteţi urmări în secvenţele video de mai jos. Vom reveni cu informaţii actualizate.
0
5,402
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!