Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A plecat la 20 km de casă să vâneze Pokemoni, în carantină, dar a fost vânat de poliţia britanică

20 Ianuarie 2021 - 19:17
Denis Godorozea
Jocul mobil Pokemon Go are o întreagă armată de fani în întreaga lume, asta chiar dacă a fost lansat mai mulţi ani în urmă iar la ora actuală nu mai este atât de discutat în mediul online. Chiar şi aşa, mulţi utilizatori ajung în situaţii complicate sau caraghioase şi astăzi, iar un asemenea caz a fost raportat recent de poliţia din Marea Britanie.
Este vorba despre un fan înrăit al jocului, un vânător de monştri digitali care nu ezită să parcurgă distanţe lungi pentru a "prinde" un exemplar mai special, chiar şi în ciuda regimului de carantină impus de autorităţile din Marea Britanie în legătură cu pandemia de Covid-19. Pentru a se alege cu un Pokemon, tânărul a neglijat normele legale şi a părăsit propria casă cu maşina, ba a parcurs peste 22 kilometri până a fost oprit de poliţie.
Fireşte, este permisă ieşirea din propria locuinţă în caz de necesitate, iar invocând un motiv întemeiat şi credibil, cetăţeanul va fi lăsat să plece. Nu şi în cazul în care acesta merge să vâneze Pokemoni, o zic poliţiştii. Astfel, tânărul tânărul s-a ales cu o amendă de 200 lire sterline şi a fost trimis acasă. Nu cunoaştem dacă a reuşit să "prindă" şi monstrul digital. :)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter