Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

A răpit maşina cu tot cu copilul în ea, după care l-a întors părinţilor, dar nu şi maşina: caz incredibil în SUA

18 Ianuarie 2021 - 15:02
Denis Godorozea
Un caz incredibil a avut loc săptămâna trecută în SUA. Un bărbat a furat o maşină de model Honda Pilot din parcarea unui centru comercial din oraşul Beaverton, statul Oregon. Abia ulterior, însă, acesta a observat un pasager nepoftit la bord — copilul proprietarei maşinii, care a fost lăsat de ea în maşină în timp ce femeia a plecat la cumpărături.
*Imagine simbol. Honda Pilot

Potrivit poliţiei locale, bărbatul a profitat de faptul că femeia a parcat maşina în preajma unui magazin, după care a mers la cumpărături fără a opri motorul. Acesta a urcat rapid la volan şi a plecat cu maşina, dar abia în câteva minute a observat micuţul pasager pe bancheta din spate, o fetiţă de doar 4 ani. Din fericire, bărbatul nu a îndrăznit să lase copilul în pericol undeva pe marginea drumului, ci a decis să se întoarcă la centrul comercial pentru a returna copilul mamei speriate. Mai mult ca atât, infractorul a acuzat femeia de tratament iresponsabil asupra copilului, a ameninţat-o cu poliţia, dar nu i-a returnat maşina şi a plecat în drumul său.

Poliţia i-a mulţumit infractorului pentru că nu a ezitat să întoarcă minorul mamei, însă acum este pe urmele lui pentru furtul maşinii. Dacă va fi găsit, bărbatul riscă să ajungă după gratii pentru câţiva ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter