Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT propune surplus de putere de 27% pentru motorul 1.5 TSI din gama VW Group la preţ de 999 euro

20 Ianuarie 2021 - 10:14
Denis Godorozea
Atelierul ABT Sportsline lansează un program de chip tuning pentru noul benzinar turbo 1.5 TSI EA211 evo. Respectiv, cu un tratament din partea tunerilor se vor putea alege automobilele tuturor mărcilor din cadrul Concernul german, iar asta fără a pierde garanţia oferită de producător. Surplusul de putere va constitui 27%, iar acum ABT oferă şi o reducere de preţ.
Este vorba despre cunoscuta unitate de control al motorul ABT Engine Control (AEC) Power. În cazul benzinarului turbo 1.5 TSI surplusul de putere va constitui 27%, pe când cuplul se va mări cu 16%, respectiv de la 150 CP la 190 CP şi de la 250 Nm până la 290 Nm. În aceste condiţii motoarele nu vor pierde din fiabilitate, vor menţine garanţia, iar surplusul de putere se va face resimţit în caracteristicile dinamice.
Ei bine, cifrele pot varia în funcţie de model, or în prezent motorul respectiv este disponibil pe mai bine de 30 modele din cadrul diverselor mărci Volkswagen Group, întreaga gamă de modele pe platforma MQB. Printre ele — Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Skoda Superb, Audi A3, SEAT Leon etc.
Unitatea AEC reprezintă un corp compact instalat sub capotă fără eliminarea unităţii de control standard, incluse din uzină. Există şi sisteme de siguranţă incluse, precum imposibilitatea accesării puterii maxime atunci când motorul nu are temperatura normală de funcţionare. Până în vara acestui an ABT Sportsline va oferi unitatea AEC pentru motorul EA211 evo la preţ de 999 euro, iar ulterior, cu eliminarea reducerii, preţul va constitui 1,249 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter