Accident crunt în România, pe ninsoare: un VW Sharan s-a ciocnit violent într-o autospecială

11 Ianuarie 2021, 13:02
Denis Godorozea
Schimbarea vremii din ultimele 24 ore a adus precipitaţii în formă de ninsori şi carosabil alunecos în România. În aceste condiţii, în ţară se atestă un număr în creştere a accidentelor rutiere, iar unul deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă pe trasul A1 Sebeş-Sibiu, când un Volkswagen Sharan s-a izbit violent de o autospecială angajată în deszăpezirea drumului.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, trei persoane aflate la bordul monovolumului german s-au stins din viaţă imediat după impact, iar serviciile de intervenţie nu au putut decât să constate decesul acestora. Între timp, la faţa locului au intervenit echipaje de pompieri pentru descărcerarea victimelor. Autorităţile anunţă despre spitalizarea altor două persoane care, cel mai probabil, se aflau şi ele la bordul autoturismului. Acestea au fost transportate la Unitatea Primiri Urgente Sibiu, fiind conştiente.
Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului — la faţa locului activează echipaje de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor. Se pare că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo şi a pierdut controlul volanului, după care s-a izbit violent de autospeciala aflată în funcţiune pentru deszăpezirea zonei.

Sursă foto: g4media.ro
0
2,183
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!