Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Ferrari F430 F1, ce aparţinea preşedintelui Donald Trump, este scos în vânzare în stare perfectă

6 Ianuarie 2021 - 13:33
Denis Godorozea
Un superb Ferrari F430 F1 din colecţia personală a preşedintelui Donald Trump va fi scos în vânzare la licitaţie. Bolidul italian se află într-o stare tehnică perfectă, având un parcurs infim indicat la bord, şi va fi livrat viitorului posesor cu întreg pachetul de acte, care inclusiv să confirme că primul proprietar al maşinii a fost miliardarul şi cel de-al 45-lea preşedinte SUA.
Maşina urmează să fie vândută la licitaţia organizată de Mecum. Prima înmatriculare a avut loc în 2007, pe când modelul a marcat premiera mondială în 2004, ca un supercar super tehnologizat în acel timp, cu tehnologii noi ochite la bolizii de curse de circuit. Printre acestea se numără maneta de selectare a regimului de condus şi setări avansate, situată pe volan, dar şi cutia de viteze secvenţială cu 6 rapoarte, cu componente preluate direct de pe sportivele Formula 1.
Ferrari F430 F1 este propulsată de benzinarul V8 de 4.3 litri, situat la posterior, capabil să dezvolte 490 CP şi 465 Nm. În ipostaza respectivă supercar-ul poate accelera până la 100 km/h în 4.1 secunde, în timp ce viteza maximă depăşeşte 310 km/h.
Maşina din garajul lui Trump are caroseria vopsită în nuanţa Corsa Red, cu toate elementele de caroserie originale, nevopsite. Odometrul indică la ora actuală un parcurs de 6,910 mile, sau circa 11,120 kilometri. Pentru Ferarri-ul prezidenţial casa de licitaţii vrea să obţină cel puţin 400,000 dolari americani, însă preţul ar putea fi şi mai mare de atât, dacă printre fanii youngtimer-elor Ferrari se vor regăsi mulţi fani ai preşedintelui Trump. :)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter