Când combini Supra cu Cybertruck: cum arată cel mai neobişnuit concept creat pe baza sportivei japoneze

4 Ianuarie 2021, 18:33
Denis Godorozea
Tesla Cybertruck în momentul apariţiei sale a inspirat mulţi designeri, inclusiv de talie mondială, să experimenteze cu cu linii de design futuriste. Mai nou, cei de la Flat Hat 3D Studio au publicat pe reţelele de socializare o serie de imagini cu un concept computerizat, dar dezvoltat pe baza generaţiei curente Toyota Supra A90.
Chiar şi cu o supradoză de muchii ascuţite, Supra poate fi în continuare identificată în această creatură prin formele inciziilor de aer din bara frontală, forma capacului portbagajului, dar şi luminilor de zi de tip LED. De la Cybertruc, însă, au fost moştenite nu doar aspectul brutal şi muchiile ascuţite, dar aparent şi caracterul de offroader, accentuat de aripile evazate şi jantele monstruoase cu anvelope de offroad.
Fireşte, maşina există la ora actuală doar în formă de schiţe computerizate şi, cel mai probabil, nu-şi va face apariţia niciodată pe drumurile publice sau măcar în cadrul unei expoziţii auto. Însă cei de la Flat Hat 3D Studio sugerează că o eventuală variantă de serie ar avea şi o caroserie blindată, iar în tandem cu aceste forme pătrăţoase întreg potenţialul de sportcar al originalei Supra s-ar fi epuizat. Deci, nu ar fi mai potrivit chiar Cybertruck pentru un proiect asemănător?
0
1,789
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!