Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cazul ciudat al unui şofer din Moldova: a primit amendă pe maşina veche, deşi avea alta cu acelaşi număr de înmatriculare

19 Ianuarie 2021 - 19:46
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău a avut parte de o situaţie cel puţin curioasă, primind o amendă de la camere din trafic din capitală, emisă pe maşina sa veche, deşi la data emiterii amenzii el avea deja alt automobil, pe care trecuse aceleaşi numere de înmatriculare. Sună încurcat? Pentru că e încurcat!
Şoferul despre care vorbim a exploatat mai mulţi ani un Mercedes-Benz E-Class E230, cu numerele de înmatriculare FLY320. La 30 decembrie, omul şi-a achiziţionat un automobil nou, Skoda Kodiaq, pe care a ţinut să-l înmatriculeze cu aceleaşi numere — FLY320, în seara acelei zile plăcuţele fiind deja instalate pe Skoda, iar SUV-ul ceh fiind deja înmatriculat pe numele său.
Doar că recent s-a trezit cu o scrisoare în poştă, în care primise o amendă de la o cameră din trafic, care constatase călcarea marcajului dintre benzi în apropiere de un semafor, încălcare suprinsă pe 06 ianuarie 2021. Paradoxal, dar sistemul camerelor de trafic i-a emis amendă pentru Mercedes-ul său anterior, care ar fi fost surprins cu numerele FLY320 pe data 06 ianuarie, la o săptămână după ce sedanul german nu mai avea acele plăcuţe.
Poza din scrisoare e făcută noapte şi nu se poate distinge clar ce automobil a surprins, de fapt, camera de trafic comiţând încălcarea, dar la o privire atentă am putea presupune că e vorba de Skoda, care s-ar fi aflat în acel loc la acea oră. În asemenea caz, de ce ar fi emis sistemul de monitorizare o amendă pe o maşină anterioară cu aceleaşi numere, dacă schimbarea avusese loc o săptămână mai devreme? Să fie vorba de o întârziere atât de mare în actualizarea informaţiilor din sistem? Şoferul va merge la data de 22 ianuarie la centrul de monitorizare şi documentare pentru a vedea imaginile în rezoluţie mare şi a afla răspunsul la situaţia bizară.

Voi ce credeţi? Cum a fost posibilă emiterea unei asemenea scrisori ciudate?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter