Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Gest nemaivăzut al poliţiei de frontieră din Moldova: oameni deblocaţi din zăpadă, cazaţi direct la punctul vamal

28 Ianuarie 2021 - 10:27
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii de frontieră de la punctele de trecere Tudora şi Palanca au fost cei care au sărit în ajutorul oamenilor blocaţi pe traseul R30 din sud-estul Moldova pe parcursul nopţii. Acest traseu a fost unul din cele mai afectate de ninsori şi viscol, fapt care a dus la blocarea a mai multe zeci de automobile şi chiar la închiderea celor două puncte de frontieră, menţionate mai sus.
Poliţiştii de frontieră, însă, au mers în ajutorul traseului R30, ce merge spre cele două puncte. Cu Daciile Duster din dotarea lor şi alte câteva vehicule speciale au ajutat câteva zeci de automobile blocate în zăpadă să poată înainta. Cei care domiciliază în localităţile din apropiere au putut ajunge astfel în siguranţă acasă.
Totuşi, erau şi oameni care au fost prinşi în acele locuri în călătorii mai lungi. Aşa că poliţiştii de frontieră au recurs la un gest nemaivăzut pentru Moldova: au cazat oamenii direct în facilităţile punctelor de trecere a frontierei: 12 persoane sunt cazate la Tudora şi alte 5 la vama Palanca!
Deci, poliţia de frontieră poate aduce şi exemple admirabile, nu doar cele de genul celor din cazul ruşinos de acum o săptămână. Vorbind acum de un număr mult mai mare de poliţişti de frontieră implicaţi, în situaţia acestor ninsori, cei de la Poliţia de Frontieră au fost printre cei mai eficienţi ajutori pe traseele naţionale afectate de ninsoare!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter