Huliganism nu prea grav: tânărul cu arma pe fereastră din BMW a fost sancţionat de poliţie

4 Ianuarie 2021, 12:56
Ilie Toma
Acum două zile, publicasem imagini surprinse de un automobil în traficul din Chişinău, din care se vedea cum pasagerul unui BMW scosese o armă pe fereastră, gesticulând cu ea şi îndreptând-o spre alte automobile. Aproape în unison, oamenii au cerut Inspectoratului General de Poliţia identificarea făptaşului şi pedepsirea lui.
Azi Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău ne anunţă că l-a identificat atât pe şoferul BMW-ului roşu, cât şi pasagerul său din spate, fiind vorba de doi tineri în vârstă de 25 şi, respectiv 21 de ani. Aceştia au fost conduşi la poliţie pentru audieri, unde s-a constatat că pistolul ar fi fost unul de jucărie, el fiind predat benevol de protagonsit poliţiei. Acesta a comunicat poliţiei că „a vrut doar să facă o glumă, fără a se gândi la consecinţe”.
În urma stabilirii circumstanţelor, tânărul a fost documentat conform articolului 354 din Codul Contravenţional — „Huliganism nu prea grav” — aplicându-i-se o amendă în mărime de 1,500 lei, pe care, conform legii, dacă o achită în termen de 72 ore, cuantumul ei va consitui 750 lei.

Ce părere ai de pedeapsa aplicată de poliţie acestui tânăr din BMW — a fost ea calificată corect drept un „huliganism nu prea grav”?
0
1,951
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!