Nissan lansează cea mai enigmatică versiune Juke în Europa, cu asistent vocal inclus

5 Ianuarie 2021, 15:47
Denis Godorozea
Nissan lansează o nouă versiune specială pentru crossover-ul compact Juke în Europa. Ediţia a fost numită Enigma şi vine cu un grad avansat de personalizare, care să distingă aceste automobile în trafic. Totodată, aceasta surprinde printr-un nivel mai generos de echipări incluse standard.
Pe exterior Nissan Juke Enigma se va distinge de versiunile de serie printr-un decor specific aplicat pe acoperiş şi capacele oglinzilor retrovizoare exterioare. Cumpărătorii acestei versiuni vor putea alege doar 3 nuanţe de caroserie, varianta gri Gun Metallic Grey, varianta albă Storm White cu plafon negru, sau un SUV negru integral. Aspectul exterior este completat de jantele generoase de 19 ţoli Akari, vopsite în culoare neagră.
Mai puţine modificări estetice au intervenit la interior, aici crossover-ul dispune de embleme caracteristice cu denumirea versiunii, iar cea mai importantă modificare ţine de sistemul multimedia NissanConnect, care pentru prima dată în Europa are integrat asistentul vocal furnizat de Amazon Alexa. Astfel, şoferul şi pasagerii vor putea interacţiona vocal cu sistemul multimedia. Deocamdată, însă, funcţionalitatea se limitează la 13 comenzi definite, dar japonezii promit că cu Amazon Alexa posesorii crossover-ului vor avea acum posibilităţi vaste de conectare cu gadget-urile mobile.
Substratul tehnic rămâne a fi standard — Juke Enigma este disponibil cu benzinarul turbo de 1.0 litri, cu 3 cilindri, ce dezvoltă 117 CP şi 200 Nm. Motorul se cuplează standard la cutia manuală cu 6 trepte, sau opţional la cea robotizată cu 7 trepte. Indiferent de transmisie, Juke are tracţiune doar pe puntea faţă.
0
1,292
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!