Noul Porsche Taycan Cross Turismo, deconspirat complet înainte de premieră

21 Ianuarie 2021, 11:13
Denis Godorozea
Una dintre cele mai apropiate premiere electrice în gama Porsche este versiunea cross-break a electromobilului Taycan. Debutul oficial va avea loc în viitorul apropiat, deşi constructorul nu a oferit informaţii oficiale în acest sens. În schimb, maşina a fost surprinsă complet decamuflată pe drumurile publice din statul Georgia, SUA.
Taycan Cross Turismo va fi prima încercare a constructorului din Stuttgart de a intra în segmentul SUV-urilor electrice, deşi acest model va fi, de fapt, un break cu gardă la sol mărită şi decor exterior specific, precum elementele protectoare din plastic nevopsit. Ulterior va avea loc lansarea noii generaţii Porsche Macan, SUV compact ce va avea doar versiuni 100% electrice.
Respectiv, Taycan Cross Turismo va prelua de la coupe-ul cu 4 uşi designul familiar şi întreg substratul tehnic. Astfel şi caracterul dinamic al electromobilului original va fi prezent pe versiunea cu 5 uşi, or Cross Turismo este menit să devină primul model din lume de acest gen, un soi de Shooting Brake pregătit de offroad. Pentru a diviza cele două modele, cel mai probabil break-ul va fi disponibil exclusiv în interpretările de top Turbo şi Turbo S, respectiv cu câte 2 motoare electrice în cadrul sistemului electric de tracţiune integrală. Amintim că în interpretările respective Taycan oferă la activ 680 CP şi 761 CP în varianta de top.
0
1,084
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!