Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pandemia a decis soarta Salonului Auto de la Detroit: evenimentul nu va mai avea loc. Ce se pregăteşte în schimb?

12 Ianuarie 2021 - 12:28
Denis Godorozea
Pandemia de coronavirus sacrificat multe evenimente istorice în industria auto, iar după anularea expoziţiilor din întreaga lume, criza a pus capătul şi Salonului Auto de la Detroit, probabil unicul eveniment de atracţie pentru pasionaţii auto în oraşul american după declinul din cea de-a doua jumătate a secolului trecut. Astfel, organizatorii expoziţiei au decis să nu desfăşoare evenimentul în 2021, dar se pare că au identificat o modalitate să atragă amatorii auto din întreaga lume.
Aşadar, ceea ce va înlocui Salonul Auto de la Detroit va avea loc între 21 şi 26 septembrie 2021 şi se numeşte Motor Bella. Însă partea dramatică e că acest eveniment va avea loc în cadrul complexului M1 Concourse din orăşelul Pontiac, situat la aproximativ 40 km de Detroit în statul Michigan. Gândită iniţial ca o expoziţie dedicată automobilelor clasice şi în special celor italiene, Motor Bella va continua seria de expoziţii internaţionale ce aveau loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

În cadrul complexului nu vor avea loc doar prezentări în pavilioane, or cele mai fastuoase şi captivante expoziţii vor avea loc la aer liber, în atmosferă de sărbătoare, cum sugerează organizatorii. Pe teritoriu este prevăzut inclusiv şi un circuit de curse de 2.4 kilometri, Champion Motor Speedway, dar şi un circuit de offroad. Organizatorii planifică să dezvolte şi mai mult spaţiul dedicat evenimentului, astfel încât pe teritoriu să se regăsească nu doar un hotel destinat oaspeţilor, dar şi restaurante.
În zilele de 21 şi 22 septembrie accesul pe teritoriu va fi permis doar presei, urmând să aibă loc expoziţii auto dedicate în special tehnologiilor noi şi concepţiilor de design, iar din 23 septembrie şi până la încheierea evenimentului din 26 septembrie acolo vor avea acces toţi doritorii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter