Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia din Moldova a vânat cu radarele din locuri inedite în Chişinău şi a înregistrat noi recorduri

8 Ianuarie 2021 - 19:16
Ilie Toma
În ziua de 7 ianuarie — zi oficial nelucrătoare în Moldova — poliţia a desfăşurat o operaţiune mai specială în Chişinău, vânând şoferii vitezomani cu noile radare din dotare din locuri inedite şi neaşteptate pentru şoferii din capitală. Iar operaţiunea s-a lăsat imediat cu recorduri.
Unul din locurile noi a fost, spre exemplu, podul de pe bd. Decebal, care asigură accesul spre centrul comercial Jumbo. Acelaşi pod, având şi o pistă pietonală, a oferit „priveliştea” perfectă pentru poliţişti ca aceştia să-şi poată îndrepta radarele spre şoferii vitezomani, care, de acestă dată, nici n-au sesizat că au fost prinşi gonind. Asemenea locuri inedite au fost mai multe la număr în Chişinău, iar poliţia nu le-a anunţat locaţiile, bineînţeles.
Însă a anunţat că a prins un număr record de 327 de vitezomani în cadrul acestei operaţiuni, toţi în interiorul Chişinăului. Din păcate, un număr mare dintre aceşti şoferi nu doar că au încălcat viteza, ci goneau de-a dreptul nebuneşte prin oraş, or, printre vitezele record captate ieri de radarele poliţiei au fost cifre de 104 km/h, 115 km/h şi chiar 134 km/h! Viteză de autobahn pe străzile Chişinăului?
Tu ce părere ai despre noua operaţiune a poliţiei în Chişinău, cu amplasarea radarelor în locuri neaşteptate? Ar trebui să continue în acelaşi ritm?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter